Search

WANDEL & FIETSROUTES

Wandelroutes Otterlo

Klompenpad 15 km

Wandelen door het boerenland en bos. Langs boerenerven, over heide en stuifzand in het prachtige buitengebied van Otterloo. Het Eeskooterpad brengt rust, kleinschaligheid en de combinatie van natuur en landschap. De wandelroute voert bijvoorbeeld langs boerderij De Houtkamp en ‘de Zandberg‘. De Waldhoorn is het start- en eindpunt van deze sfeervolle wandeling. De route is 15 kilometer lang. Camping De Wije Werelt is bijvoorbeeld een ideaal pauzemoment. Na afloop wacht er bij De Waldhoorn een heerlijk borrelplankje met lekkernijen en een glas lokaal bier. De route is te koop bij De Waldhoorn en is te vinden op de website van de klompenpaden.

Slag om Otterloo 5km

Tijdens deze wandeling lees je meer over de gevechten in en rond Otterloo. De laatste grote slag voor de bevrijding van Nederland. Wandel langs het Rode Kruis monument, bevrijdingsboom, oorlogsgraven en gedenkstenen. Deze wandelroute is ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding uitgezet in Otterlo, maar de route is nog steeds af te halen bij De Waldhoorn.

Hap & Stap

De Hap & Stap route is een complete middag uit met wandelingen door het prachtige landschap van de Veluwe. Onze Veluwe Gids heeft een wandelroute rondom Otterlo uitgezet voor de wandelaars onder ons. Het lopen van de route duurt ongeveer 3 uur. Klik hier voor de informatie over Hap en Stap

 

Fietsen door de Veluwe
Wildfietstocht Otterlo

FIETSROUTES

Market Garden 40 en 60 km

Een prachtige fietsroute vanuit Otterlo waar je de Market Garden beleeft via o.a. het kindermonument, Belgen monument, Airborne begraafplaats, Airborne museum(gratis met museum jaarkaart), John Frost memorial/museum en John Frostbrug(60 km).

Deze fietsroutes zijn gratis af te halen bij De Waldhoorn.

Hap & Trap routes

Onze Veluwe Gids heeft 7 verschillende en unieke Hap & Trap fietsroutes uitgezet. De lengte van deze routes varieert van 38 tot 53 km. Onderweg geniet je bij verschillende restaurants van een koffie, lunch, een voorgerecht en je eindigt met een hoofdgerecht bij De Waldhoorn.  Zie hier meer informatie over onze Hap & Trap routes.

Voor vragen mail ons gerust.

 

 

mail
Mosselsezand 2 website
Hap&stap de waldhoorn