Search

groepsuitjes

De Waldhoorn heeft verschillende uitjes voor jong en oud zoals een Imkerworkshop, safaritocht, Schietworkshop en Wildfietstocht met Veluwe Gids. Ben je op vakantie of een dagje uit in Otterlo met vrienden of familie en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn op de Veluwe? Bekijk dan onze groepsuitjes

Groepsuitjes info & contact
Groetsuitjes Otterlo

IETS TE VIEREN?

Ben je op zoek naar een locatie waar je een verjaardag kan vieren, jubileum of een familiedag? Bekijk dan de mogelijkheden bij De Waldhoorn zoals een 3 gangendiner, borrel, BBQ of walking diner. Samen bedenken we een passend arrangement en/of activiteit bij de gelegenheid.

Info & reserveren

Ruimtes

Bij De Waldhoorn heb je keuze uit verschillende ruimtes en terrassen. Voor grote groepen de Korenschuur en voor de kleine groepen het Schietlokaal. Daarnaast meerdere terrassen en een binnentuin. We bieden een breed aanbod aan activiteiten in samenwerking met professionele partners.

BRUILOFTEN

Jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd! Eén van de eerste dingen die jullie natuurlijk willen regelen is de locatie. Bij De Waldhoorn kan jullie hele dag worden geregeld van ceremonie tot feest. Ben je op zoek naar een intieme en informele locatie met geweldige gerechten vraag dan naar de mogelijkheden en kom gerust langs om de locatie te bekijken.

Bruiloft info & contact

vergaderen

De Waldhoorn is een informele vergader locatie op de Veluwe in het hart van Otterlo dichtbij de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe. De Veluwe biedt meerdere mogelijkheden om tussen het vergaderen door te ontspannen. De keuken werkt vanuit de seizoenen, gerechten met een verhaal, duurzaam en lokaal waar mogelijk. Vergader, ontdek en proef de Veluwe bij De Waldhoorn.

Vergaderen info & contact
Vergader ruimte Otterlo

AFSCHEID

Na het verlies van een dierbare komt er veel op je af. Wij helpen je graag om iets van de zorgen uit handen te nemen. Dit kan zowel op locatie als bij De Waldhoorn.

Mail

Vrijblijvende offerte aanvragen