Loading

Groepsarrangementen

Zoek je een leuke locatie om met een groep uit eten te gaan? Dan ben je meer dan welkom bij De Waldhoorn. Wij hebben diverse mogelijkheden om jullie een onvergetelijke middag of avond te laten beleven! De Waldhoorn is de uitgelezen plek voor een groepsdiner, bedrijfsuitje, receptie of familiefeest. Van een heerlijk Veluws diner tot een knalfeest, het is allemaal mogelijk bij De Waldhoorn. Met beschikking tot 1 kleine zaal en 1 grote zaal, een aangrenzend terras en een tuin hebben we zowel plek voor kleine groepen als grote groepen.

Op deze pagina lees je meer over onze arrangementen voor groepen. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Zomer & Winter BBQ

BBQ bij De Waldhoorn! Sluit je dag uit af met een heerlijke en unieke Veluwse BBQ. Wij maken gebruik van Ofyers. Een Ofyer is een ronde BBQ met open vuur waar je om heen kan staan met familie, vrienden of collega’s. Voor groepen hebben wij ruimte op ons zijterras. Een gezellig terras, aangekleed met picknickbanken loungebanken en boomstamtafels. Het gastvrije personeel van De Waldhoorn zorgt voor een echte Veluwse Experience en maakt jullie dag compleet. Het vlees komt vers van de slager en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten uit de streek. Kom genieten van Veluwse gastvrijheid, top gerechten, lokale bieren, wijnen en de heerlijke geur van vlees op een BBQ. Uiteraard hebben wij ook mogelijkheden voor vegetarische gerechten.
*** Optioneel is onze BLADE – Biertap met fust, tap zelf je Heineken biertjes met vrienden of familie ***

Keuzemenu voor groepen

Gezellig met een grote groep uit eten op de Veluwe? Wij hebben verschillende groepsarrangementen voor een diner. Geniet bijvoorbeeld met zijn allen van een drie gangen keuzemenu, walking diner of Veluws buffet. Sluit de gezellige familiedag, vriendenuitje of het teamuitje af met heerlijke gerechten in één van onze zalen of op ons zomer/winterterras.

Kerstborrel, kerstdiner of nieuwjaarsborrel

Aan het einde van het jaar moet er natuurlijk getoast worden. Op een succesvol jaar, mooie resultaten of mooie plannen voor de toekomst. Bij De Waldhoorn hebben we verschillende mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een heerlijk kerstdiner of een nieuwjaarsborrel met collega’s.
Wil je meer informatie of heb je vragen neem dan contact op via reserveringen@de-waldhoorn.nl

4-uurs vergaderarrangement

Intiem, sfeervol, uniek en kleinschalig vergaderen in deze voormalige boerderij. Met dit 4-uurs arrangement inclusief Veluwse lunch is er beschikking over een fijne zaal met eigen buitenterras en bij mooi weer kan de meeting worden verplaatst naar de buitenlucht. Zie meer informatie over het 4-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Vergaderen op een bijzondere locatie in het centrum van Otterloo, hartje Veluwe.  Al meer dan 200 jaar wordt in dit karakteristieke pand horeca bedreven. Organiseer je vergadering in één van de vergaderzalen met eigen terras. Zie meer informatie over het 8-uurs vergaderarrangement

Vraag een vrijblijvende offerte aan