Search

Faciliteiten

Elektrische fietsen opladen

Honden welkom

Parkeerplaats aan de overkant

Wandel & Fietsroutes

Speeltuin

Verwarmd terras

VVV locatie

Eten en drinken

Deze historische en eigentijdse ontmoetingsplek is omringd door cultuur en natuur en er valt altijd wat te beleven in en rondom deze boerderij. Boerderij De Waldhoorn bestaat uit meerdere terrassen, een binnentuin, tuin, 2 restaurants, Boerderijwinkel, een Schietlokaal en Korenschuur. 

Agenda/Nieuws

BOERDERIJ WINKEL

Onze naastgelegen slijterij wordt steeds meer een Boerderij winkel waar verschillende lokale producten worden aangeboden. Ben je op zoek naar een leuk cadeaupakket? Dan ben je aan het goede adres. Door het combineren van verschillende soorten Veluwse producten heb je een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Bekijk hier alle producten zoals, Otterlose honing, Bruune kip, jam, vogelhuisjes, hertengeweien en lokale bieren en wijnen.

Over de lokale producten

Sfeervolle Setting

Ongedwongen genieten op het terras, zowel in de zomer als in de winter. Het terras van Otterlo en omstreken waar je het gehele jaar door prima kan vertoeven. Ook hebben we een gezellig restaurant waar bij je kan opwarmen na een wandeling door de natuur van Otterlo. In ieder seizoen is De Waldhoorn de ideale uitvalsbasis voor jong en oud.

Veluwe Tips

Ontdek de Hoge Veluwe! Dit enorme beschermde natuurgebied blijft je verassen, elk seizoen heeft haar charmes. Van de mooiste kleuren in de herfst tot een paarse heide in volle bloei in augustus. Wandelen over de zandverstuivingen, door dikke bossen en langs mooie plassen. De natuur heeft op de Veluwe vrij spel. De bekende Big Five zoals het Edelhert, wildzwijn en vos krijgen hier alle ruimte.

De Waldhoorn organiseert haar eigen Wildfietstochten onder begeleiding van onze Veluwe Gids. Zij zet fiets-en wandelroutes uit en weet de mooiste plekjes van de Veluwe te vinden. Ook heeft zij de 7 Hap & Trap routes uitgezet die langs vele tips gaan. Dit is een complete dag uit op de Veluwe. Ontdek de Veluwe en haar bekende bezienswaardigheden zoals het Nationaal Park de Hoge Veluwe, Jachthuis Sint Hubertus, Kröller-Müller Museum, Natuurcentrum de Veluwe en Radio Kootwijk.

Ontdek de Veluwe

VACATURES

Wij zijn altijd op zoek naar parels. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, een carrière wilt maken of enkel voor een paar weken in de zomer, je bent van harte welkom. Wil jij weten welke leuke mensen hier al werken, lees hun verhalen op de vacature pagina.

Vacatures bekijken

Geschiedenis

De Waldhoorn, al meer dan 200 jaar een familiebedrijf. Vroeger begon dit bedrijf als pleisterplaats voor doortrekkende reizigers en ontwikkelde zich tot veelzijdig trefpunt voor liefhebbers van natuur en cultuur. De unieke ligging – midden in Nederland, vlak bij het dorpscentrum en op loopafstand van attracties als Nationaal Park De Hoge Veluwe – maakt dit historische horecabedrijf tot een ideale ontmoetingsplek.

Waldhoorn vroeger website
Wallies Otterlo

Wallies

Naast De Waldhoorn gelegen vind je Wallies. Wallies is een plek vol reuring dichtbij de natuur. Tiny Resto met Off Road Terras; een ongedwongen en gezellig fast-casual concept. Een hippe tent met voor ieder wat wils, waar families, toeristen en locals even kunnen pauzeren en ontspannen na een stevige wandeling of relaxte fietstocht over de Veluwe en kunnen genieten van de Fabulous, Fast Food Five. Bestel hier gemakkelijk een pizza, salade, burger of loaded fries om op het terras, thuis of in je huisje van te genieten.

Bekijk hier Wallies