Search

Hap en Trap Veluwe

Onze Veluwe Gids heeft 7 verschillende Hap & Trap routes op de Veluwe uitgezet. Elke route start bij De Waldhoorn met een kop koffie en appelgebak. Daarna stap je op de fiets. Onderweg zijn er 2 pauzes. De eerste keer ontvang je een lunch. Op de tweede locatie krijg je een voorgerecht. Alle routes eindigen weer bij De Waldhoorn. Hier geniet je van een hoofdgerecht naar keuze. De Hap en Trap fietsroutes zijn verkrijgbaar bij De Waldhoorn. Reserveer alvast een plek online, maak een keuze welke route je wilt fietsen en ontvang de route op de desbetreffende dag bij De Waldhoorn.
Sommige Hap en Trap Veluwe routes van De Waldhoorn komen langs de IJzertijdboerderij in Wekerom, over het Nationale Park De Hoge Veluwe en langs het zendgebouw van Radio Kootwijk. Kijk ook eens bij de pagina Veluwe Tips. Bij elke tip staat beschreven welke Hap en Trap route hierlangs komt.
Let op: op de maandag zijn er wel routes te fietsen alleen zijn er een aantal restaurants gesloten. Wil je graag toch op de maandag fietsen neem dan even contact met ons op via de mail. Onze medewerkers zullen dan aangeven welke routes wel te fietsen zijn. 
Zie ook onze, Schietworkshop, of Imkerworkshop voor leuke uitjes met vrienden of familie.
reserveer
fietsen in Otterlo
Wildfietstocht Otterlo
Wildfietstocht De Waldhoorn

Vanaf 45.00 per persoon

folder hap & trap routes