Loading

Hap & Trap routes

Vanaf 45.00 per persoon

Hap & Trap fietsroutes

Onze Regio Specialist heeft 7 verschillende Hap en Trap fietsroutes uitgezet. Elke route start bij De Waldhoorn met een kop koffie en appelgebak. Daarna stap je op de fiets. Onderweg zijn er 2 pauzes. De eerste keer ontvang je een lunch. Op de tweede locatie krijg je een voorgerecht. Alle routes eindigen weer bij De Waldhoorn. Hier geniet je van een hoofdgerecht naar keuze. De Hap en Trap fietsroutes zijn verkrijgbaar bij De Waldhoorn. Reserveer hier alvast een plek online en ontvang de route op de desbetreffende dag bij De Waldhoorn.
Zie links een pfd bestand van alles routes die je kunt fietsen. Hier kan je alvast bekijken welke route jou het leukste lijkt.
 
Let op: op de maandag zijn er wel routes te fietsen alleen zijn er een aantal restaurants gesloten. Wil je graag toch op de maandag fietsen neem dan even contact op via de chat of via 0318-591239. Onze medewerkers zullen dan aangeven welke routes wel te fietsen zijn.
 
Zie ook Kraak de Kist, Huifkartocht, Schietworkshop, Imkerworkshop of Inspiratiewandeling voor leuke uitjes met vrienden of familie.