Search

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Woensdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 tot 22:00

10:00 tot 22:00

10:00 tot 22:00

10:00 tot 22:00

10:00 tot 22:00

10:00 tot 22:00

10:00 tot 22:00

Terras De Waldhoorn

Faciliteiten

De Waldhoorn heeft voor de fietsers fietsrekken en oplaadpunten voor de e-bikes. Voor wie met de auto komt, is er een groot parkeerterrein beschikbaar waar je gratis  kunt parkeren. Wifi en telefoonoplaadpunten zijn uiteraard aanwezig. Ook heeft De Waldhoorn aan de kinderen gedacht. Met kleurplaten, verschillende kindergerechten en een natuurspeeltuin kan je met de familie prima vertoeven op ons terras.

Natuurlijk zijn honden ook van harte welkom bij De Waldhoorn.

Lekker een dagje fietsen inclusief appelgebak/koffie, lunch en diner? Kom dan langs bij De Waldhoorn en vraag naar de 7 verschillende Hap & Trap routes.

Elektrische fietsen opladen

Honden welkom

Parkeerplaats aan de overkant

Wandel & Fietsroutes

Speeltuin

Verwarmd terras

VVV locatie

Eten & Drinken

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over ons restaurant of de omgeving? Kijk of iemand anders misschien de vraag al eerder heeft gesteld bij de veelgestelde vragen, of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen
Contact opnemen

Cadeaubonnen

Wij hebben nu ook de mogelijkheid om online cadeaubonnen te bestellen op een eenvoudige en snelle manier. Klik linksonder op de knop “Koop hier onze cadeaukaart” om het bestelproces te starten.

Wil je weten hoeveel saldo er op je cadeaukaart staat? Vul dan rechts je kaartnummer in en check je saldo.

VACATURES

Bij De Waldhoorn hebben we altijd plek voor parels. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, een carrière wilt maken of enkel voor een paar weken in de zomer, je bent van harte welkom. Waarom werken bij ons en niet bij een ander horecabedrijf? Gewoon simpelweg omdat wij hilarisch zijn. Je komt terecht in een (te) gekke familie die beschikt over veel humor, foute woordgrappen en koks die kneiter lekker kunnen koken. Je hebt de mogelijkheid om je eigen dagen/tijden te bepalen en we vinden het belangrijk dat je genoeg tijd hebt voor je hobby en je familie/vrienden! Werken bij De Waldhoorn wordt beloond met leuke uitjes waaronder een paar dagen skiën in Winterberg, uit eten, foute kerstborrel en natuurlijk de hoge fooi.

Interesse opgewekt? Klik hieronder om de vacatures te bekijken.

Vacatures bekijken

Socials

Volg ons via onze socials en blijf altijd up to date van de ontwikkelingen, activiteiten, nieuwe gerechten en acties van De Waldhoorn.

Contact Opnemen

Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, gebruik één van onderstaande opties of kom bij ons op bezoek.