Search

Inspirerende locatie

Even niet opzoek naar een groot hotel maar juist een kleinschalige, informele locatie? Dan zit je bij ons goed. De Waldhoorn is een plek waar je even echt tot rust komt en waar Leisure en Business optimaal kunnen worden benut. Alles wat we doen staat in het teken van de Veluwe Experience, een beleving die volledig aansluit op de omgeving.

Bij De Waldhoorn presenteren wij een selectie van onze kaart op een unieke manier die past bij de Boerderij. Wij beloven een Veluwse ervaring door toevoeging van lokale gerechten en producten. Je zal al snel de huiselijke, vertrouwde boerderijsfeer letterlijk en figuurlijk proeven.

Wil je graag tussendoor even ontspannen en je hoofd leeg maken? De Waldhoorn zorgt voor een vergaderdag op maat. We hebben onder andere een Schietworkshop, een tocht over de Veluwe met een E-chopper, een Imkerworkshop en een eigen Veluwe Gids die wekelijks Wildfietstochten verzorgd.

zie hier onze activiteiten
ruimtes bij De Waldhoorn

FACILITEITEN & BEREIKBAARHEID

De Waldhoorn beschikt over 2 zalen. De Korenschuur en het Schietlokaal. In de Korenschuur is er genoeg ruimte voor 120 personen en in het Schietlokaal is er ruimte voor 60 personen. Aangrenzend aan beide zalen is er beschikking over een besloten terras. De Waldhoorn is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A12, A30 en A50. Met het openbaar vervoer stap je uit op treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt er een bus rechtstreeks naar Otterlo centrum. De Waldhoorn heeft genoeg parkeergelegenheid bij de locatie. Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met professionele partners, biedt deze locatie een totaalpakket voor de gehele vergaderdag.

-Beamer

-Geluidsapparatuur

-Microfoon

-Flipover

-Airconditioning

-Parkeergelegenheid

Vergaderen De Waldhoorn
2e terras De Waldhoorn
De Korenschuur De Waldhoorn

De Korenschuur & Schietlokaal

De Korenschuur is een grote gerenoveerde zaal met een capaciteit voor 120 gasten met mooie eikenhouten tafels en stoelen met koeienhuid. Het aangrenzende privé terras zorgt voor een rustige break waar je weer nieuwe energie en inspiratie kunt opdoen. Het terras is uitgezet met heerlijke banken met frisse kleuren. Er is zowel plek in de zon als in de schaduw. Het Schietlokaal is een gerenoveerde kleinere zaal met een capaciteit voor 60 gasten. Onder de zaal bevindt zich een oude schietkelder van de schietvereniging waar je een interessante schietworkshop kan doen.

4-UURS VERGADEREN

Intiem, sfeervol, uniek en kleinschalig vergaderen in deze voormalige boerderij. Met dit 4-uurs arrangement inclusief Veluwse lunch is er beschikking over een fijne zaal met eigen buitenterras en bij mooi weer kan de meeting worden verplaatst naar de buitenlucht. Zie meer informatie over het 4-uurs vergaderarrangement

8-UURS VERGADEREN

Vergaderen op een bijzondere locatie in het centrum van Otterlo, hartje Veluwe.  Al meer dan 200 jaar wordt in dit karakteristieke pand horeca bedreven. Organiseer je vergadering in één van de vergaderzalen met eigen terras. Zie meer informatie over het 8-uurs vergaderarrangement

vergader arrangementen

TEAMBUILDING

Zoek je een leuke locatie om met een groep uit eten te gaan? Dan ben je meer dan welkom bij De Waldhoorn. Wij hebben diverse mogelijkheden om jullie een onvergetelijke middag of avond te laten beleven! De Waldhoorn is de uitgelezen plek voor een groepsdiner, bedrijfsuitje, receptie of familiefeest. Van een heerlijk Veluws diner tot een knalfeest, het is allemaal mogelijk bij De Waldhoorn. Met beschikking tot 1 kleine zaal en 1 grote zaal, een aangrenzend terras en een tuin hebben we zowel plek voor kleine groepen als grote groepen. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

groepsuitjes
Wildfietstocht De Waldhoorn

Vrijblijvende offerte aanvragen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]