Search

BOERDERIJWINKEL

De menukaart van De Waldhoorn onderscheidt zich door de vele lokale producten. Denk aan Otterlose Honing, Otterlose wijn, Vanelly kaas uit Barneveld, 100% lokaal rundvlees uit de Valk, scharreleieren uit Wekerom en diverse kruiden uit eigen tuin. In de naastgelegen Boerderij winkel vind je een aantal van deze producten. Door het combineren van verschillende soorten Veluwse producten heb je een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Als aandenken aan je bezoek aan Otterlo en de Veluwe hebben we leuke souvenirs voor jong en oud.

OTTERLOSE HONING

De Waldhoorn maakt zijn eigen honing! De imkers van De Waldhoorn onderhouden met liefde de bijenstal op het boerenerf. Gasten kunnen vanaf de parkeerplaats – op afstand – al een kijkje nemen. Het is ook mogelijk om met een groep de imkerworkshop te volgen. Onze honing is een van de lokale ingrediënten voor diverse gerechten op onze menukaart. Als de opbrengst groot genoeg is zijn er in onze slijterij ook potjes te koop!

CADEAUKAARTEN

Altijd leuk om te geven een cadeaukaart van De Waldhoorn. Kom langs in de Boerderijwinkel om een leuk pakket samen te stellen inclusief een fysieke cadeaukaart. Wij hebben nu ook de mogelijkheid om online cadeaubonnen te bestellen op een eenvoudige en snelle manier. Klik linksonder op de knop “Koop hier onze cadeaukaart” om het bestelproces te starten.

LOKALE WIJNEN EN BIEREN

In ons restaurant hebben we vele lokale wijnen en bieren om van te genieten tijdens lunch of diner. De Farm Fields wijnen komen uit Wekerom op nog geen 20 minuten fietsen van De Waldhoorn. Leuk om eens te gaan kijken bij deze bewuste kalverboerderij. Al onze lokale wijnen en bieren zijn te koop in de Boerderij winkel

PRODUCTEN BOERDERIJ WINKEL

In onze Boerderijwinkel hebben we veel verschillende lokale producten. Ben je opzoek naar een leuk cadeaupakket dan ben je aan het goede adres. Door het combineren van verschillende soorten Veluwse producten heb je een perfect cadeau voor elke gelegenheid. De volgende producten vind je in onze boerderijwinkel:

Kersenjam

Pompoen-appeljam

Pruimenjam

Bramenjam

Diverse theesoorten

Appelsap

dubbelsap

Appel-kersensap

Glühwein

Kromme Rijnse kersenwijn

Lokale Bieren & wijnen

Veluws boeren setje

Veluwse wilde gehaktballetjes

Veluws stoofpotje

Veluwse Scharrel (advocaat)

Bruune kip

Courgette chutney

Kromme Rijnse weckkersen

         Otterlo’s:

  Honingdropje

Kersje

Stroopwafeltje

Graan jenever

Kruidenbitter