Search

Wildfietstocht met Veluwe Gids

Een leuk uitje met vrienden of familie!
De Waldhoorn organiseert privé wildfietstochten met de Veluwe Gids van De Waldhoorn. Stap op de fiets en fiets 2.5 uur lang door de bossen van Otterloo. De kans dat je oog in oog staat met een wild dier is vrijwel 100%. Deze activiteit is in combinatie met lunch, BBQ of 3 gangen keuzediner en minimaal vanaf 8 personen. Tip: bij vertrek van 2.5 uur voor zonsondergang heb je de grootste kans op het zien van wild. De Veluwe Gids zal je bij deze wildfietstocht van alles vertellen over de omgeving en het wild. Spot jij de ‘big five’ van de Veluwe?

De omgeving van Otterlo is perfect voor een wildexcursie. De bossen in de omgeving is het leefgebied van verschillende wilde dieren. Zo wroeten de wilde zwijnen in de ochtend door de modder en kunnen de edelherten het fietspad passeren tijdens de wildfietstocht. Daarnaast vliegen er verschillende roofvogels en kan je natuurlijk schattige eekhoorntjes spotten.

Je kan op een leuke manier de bossen en heidevlaktes in de omgeving van Otterloo samen met de Veluwe Gids ontdekken. Daarbij kan je gebruik maken van een eigen fiets, maar je kan ook fietsen bij huren. Met de E-bike geniet je namelijk zonder veel fysieke moeite van de wildexcursie. Kies tijdens het maken van je reservering of je met je eigen fiets, een 7 versnellingenfiets of de elektrische fiets gaat. Zie de Veluwe Specialist voor bijvoorbeeld het huren van een mountainbike of kinderzitje.

Mail ons voor meer informatie of het maken van een reservering voor deze activiteit.

Zie ook, Schietworkshop of Imkerworkshop voor andere leuke uitjes met vrienden of familie.
mail

Vanaf 27.50 per persoon