Loading

Streekgerechten

Bij De Waldhoorn presenteren wij gerechten voor ieder wat wils. Wij beloven een Veluwse ervaring door toevoeging van lokale gerechten en producten in een sfeervol restaurant en gezellig terras met welgemeende gastvrijheid.

Kaasfondue

20

Hertenrug

26

Pannegies proeverij

22.5

Lunch en diner

Lokale, eerlijke producten vormen de basis van onze veelzijdige menukaarten. Wij serveren een compleet driegangenmenu, maar onze chef draait zijn hand niet om voor een stevige uitsmijter of huisgemaakte wafels.

De vier jaargetijden

De seizoenen zijn leidend in het restaurant van De Waldhoorn. Geniet van smaakvolle stoofpotjes in het najaar en grootmoeders erwtensoep in de winter. Of kom juist in het voorjaar voor een fris aspergegerecht of Veluwse geitenkaas met honing uit eigen bijenkasten in de zomer.

Reserveer een tafel

Reserveren is altijd aan te raden, vooral in de weekenden en vakantieperiodes. Mocht een tijd en of datum niet beschikbaar zijn, neem dan even contact op via 0318-591239. Dan zal ons personeel kijken of er nog een mogelijkheid is voor een tafel. Daarnaast breiden wij uit naar de Korenschuur wanneer het restaurant vol gereserveerd is, dus mogelijkheden genoeg!
Voor groepen of een dagje uit met vrienden of familie inclusief lunch/diner graag even telefonisch contact opnemen. Op deze manier kunnen wij je wensen doorspreken en de meest bijpassende optie vinden.
Ook kan je bijzonderheden zoals allergieën, honden, verjaardagen, rolstoel etc. aangeven bij het online reserveren, bediening en keukenpersoneel zijn hier dan alvast van op de hoogte en kunnen je op deze manier een perfecte avond bezorgen.

Restaurant

Restaurant De Waldhoorn Otterlo

Korenschuur

Korenschuur website

Winterterras

Terras avond1 klein

2e Terras

exclusief terras vooor bruiloft en partijen bij De Waldhoorn Otterlo

Schietlokaal

Schietlokaal vergaderruimte De Waldhoorn Otterlo

Zomerterras

terras klein

GESLOTEN

Onze deuren zijn helaas gesloten, maar je kunt ons nog wel helpen door online een cadeaukaart aan te schaffen, waar je zelf ook iets leuks hebt om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan!🥳

Bedankt voor jullie steun en lieve berichten. Hopelijk zien we jullie snel weer op ons zonnige terras.

Team De Waldhoorn