Search

BBQ arrangement Veluwe

BBQ bij De Waldhoorn! Sluit je dag uit af met een heerlijke en unieke Veluwse BBQ. Wij maken gebruik van Ofyers en tafelbarbecues. Een Ofyer is een ronde BBQ met open vuur waar je zelf kunt barbecuen en om heen kan staan met familie, vrienden of collega’s. Voor kleinere groepen hebben wij gezellige tafelbarbecues voor op tafel. Op de dag van de BBQ bepaalt ons personeel o.b.v. de weersomstandigheden, beschikbaarheid en groepsgrootte welke optie het beste past.
Voor groepen hebben wij ruimte op ons zijterras. Een gezellig terras, aangekleed met picknickbanken loungebanken en boomstamtafels. Het gastvrije personeel van De Waldhoorn zorgt voor een echte Veluwse Experience en maakt jullie dag compleet. Het vlees komt vers van de slager en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten uit de streek. Kom genieten van Veluwse gastvrijheid, top gerechten, lokale bieren, wijnen en de heerlijke geur van vlees op een BBQ.

BBQ Veluwe

-Brood met kruidenboter

-Boerderij burgers 100% rundvlees van de Valk

-Gemarineerde kipsaté

-Gepekelde Livar buikspek

-Garnalenspiezen met knoflook

-Maïskolf

-Snackpaprika

-Watermeloen parten

-Champignons

-Pastasalade

-Ambachtelijke friet

-Mayonaise en cocktailsaus

Uiteraard hebben wij ook mogelijkheden voor vegetarische gerechten.
Zin in een ijsje als dessert? Maak de barbecue compleet met een dessertje van de kaart of Apple-pie crumble of Strawberry Dream Boerderij IJs, van te voren bij te boeken voor 5.50 p.p.

Vanaf 29,50 per persoon

Meer Info