Search

BBQ Arrangement Boerderij

BBQ bij restaurant De Waldhoorn!
Sluit je dag af met een heerlijke en unieke Veluwse BBQ met de service van het restaurant.
Wij maken gebruik van Ofyers en tafelbarbecues. Een Ofyer is een ronde BBQ met open vuur waar je om heen kan staan met familie of vrienden en zelf je vlees klaar kunt maken. Voor kleinere groepen hebben wij BBQs voor op tafel. Op de dag van de BBQ bepaalt ons personeel o.b.v. de weersomstandigheden, beschikbaarheid en groepsgrootte welke optie het beste past.
Voor groepen hebben wij ruimte op ons zijterras. Een gezellig terras, aangekleed met picknickbanken, loungebanken en boomstamtafels. Het gastvrije personeel van De Waldhoorn zorgt voor een echte Veluwse Experience en maakt jullie dag compleet. Het vlees komt vers van de slager en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten uit de streek. Kom genieten van Veluwse gastvrijheid, top gerechten, lokale bieren en wijnen en de heerlijke geur van vlees op een BBQ.

BBQ Boerderij

-Brood met kruidenboter

-Boerderij burgers 100% rundvlees uit De Valk

-Gemarineerde kipsaté

-Gepekelde Livar buikspek

-Garnalenspiezen met knoflook

-Veluwse pittige worst met jalapeño en kaas

-Visspies met zalm en pangasius

-Maïskolf

-Snackpaprika

-Watermeloen parten

-Champignons

-Pastasalade

-Ambachtelijke friet

-Mayonaise en cocktailsaus

Uiteraard hebben wij ook mogelijkheden voor vegetarische gerechten.
Zin in een ijsje als dessert? Maak de barbecue compleet met een dessertje van de kaart of Apple-pie crumble of Strawberry Dream Boerderij IJs, van te voren bij te boeken voor 5.50 p.p.

Vanaf 35.00 per persoon

meer info