Search

Kinder Activiteiten in Otterlo

De Waldhoorn heeft een aantal activiteiten voor kinderen rondom Otterlo op een rijtje gezet. Bij De Waldhoorn kan je met kinderen genieten van heerlijke kindergerechten, ze kunnen spelen in de speeltuin, kijken naar de boerderij diertjes, spelen op de tractor en lekker tekenen.

 

Speelnatuur van OERRR Mosselse Zand

Een natuurspeelplek waar je je kunt uitleven met klimmen en bouwen en spelen in de zandverstuiving. Je vindt de speelplek naast camping De Wije Werelt bij Otterlo, langs de OERRR wandelroute over het Mosselse Zand. Deze route kun je downloaden op je tablet of smartphone met de Natuur Routes app van Natuurmonumenten.

Europarcs De Wije Werelt: Arnhemseweg 100-102

Speelnatuur van OERRR Oud Reemst’

De boswachter heeft hier allemaal takken neergelegd zodat je er een prachtige hut van kunt bouwen. Wil je er een muziekje bij, leef je dan uit op de xylofoon die hier tussen de bomen hangt. Iedere taksoort heeft een eigen klank. Loop vanaf de speelplek nog even door naar de observatiepost bij de wildweide. Verrekijker mee en wie weet spot je wel een hert, ree of wild zwijn. Een perfecte activiteit voor kinderen bij Otterlo.

Harderwijkerweg 1A Otterlo (7.5 KM)

Piet Piraat Geocache Route

De route van deze kindercache is ongeveer 3 km en loopt over een bungalow park, je komt langs een paar speeltuintjes. Ga op zoek naar alle informatie en schrijf deze goed op!
Gebruik de symbolenkaart die je terug kan vinden bij de foto’s. Deze cache loopt over een bungalowpark met veel doodlopende paden. Het is aan jou om te speuren als een echte piraat en de goede route te vinden.

Te lopen via de Geocache app.

Kinder activiteiten Otterlo

Paddenstoelenbos t/o Lorkenbos

De Otterlose Paddenstoelen-route, Wandel met een puntmuts en knapzak door het Paddenstoelenbos!

Met een puntmuts en een knapzak door het Paddenstoelenbos, dat is de Otterlose Paddenstoelen-route voor kinderen van twee tot acht jaar. Als beloning ontvangen de kinderen na afloop een heus Kabouter-diploma. Je kunt de Otterlose Paddenstoelen-route ophalen bij Vakantieoord Het Lorkenbos. Kosten € 5.00

Speurtocht houtsculpturen

Tijdens deze zoektocht speur je onder andere naar een zwijn, een edelhert en een vos. Daarnaast ga je op zoek naar een dier dat aansluit bij de geschiedenis van de regio: de Draak van Gelre. Reuze spannend, want deze draak waakt over een schatkist met waardevolle inhoud. De route beschrijving is af te halen bij de receptie

Het Lorkenbos: mosselsepad 64 Tel:0318-591567

Gloeiende Gerrit route

Een leuke interactieve speurtocht vol geheimen, opdrachten in actie! Doormiddel van een geluidskastje horen kinderen onderweg het spannende verhaal van Gerrit – waarom noemen we hem trouwens ‘Gloeiende Gerrit’? Lukt het jou om de code te kraken en Otterlo veilig te stellen?Speurtocht start vanaf de Roek, de wandeling is 3.5  km, benodigdheden zijn tijdens openingstijden op te halen bij de receptie, van maandag t/m vrijdag tussen 10 en 12 uur. Ieder kind ontvangt een leuke herinnering aan gloeiende Gerrit en krijgt iets lekkers

Kosten: € 6.00 per kind, vakantiegasten van de Roek € 1.50 korting, graag van te voren aanmelden i.v.m. voorraad.

De Roek: Karweg 2,  Gasten van te voren laten bellen Tel: 0318-591757