Search

Pasen bij De Waldhoorn

Vier Pasen bij De Waldhoorn!

Paasbrunch

Geniet tijdens de paasdagen met vrienden of familie van een uitgebreide brunchplank. Begin je brunch met een feestelijk bubbeltje vooraf ter ere van de Paashaas. Bij de Paasbrunch kan je o.a. het volgende verwachten; carpaccio, aspergesoep, pastei, croissants, Paasstol, diverse broodjes, hangop en nog veel meer lekkers(zie foto). Heb je allergieën of dieetwensen geef dit dan aan bij je reservering. Ook aan de kinderen is gedacht met een aangepaste brunchplank inclusief een feestelijk programma vanaf 10 uur. Reserveren voor de brunch kan tussen 11:00 en 14:00, kom je eerder i.v.m. het kinderprogramma? Geef dit dan aan bij de reservering. Deelname is gratis en aanmelden kan bij je restaurant reservering of mail naar wallies@de-waldhoorn.nl. Geef hier aan welke Paasdag, leeftijd en naam.

Volwassenen: 30 p.p.
Kids: 20 p.p.

Paas programma kids:
10:00 : Knutselen met de Paashaas ( t/m 8 jaar)
11:00 : Paaseieren zoeken met de Paashaas (t/m 8 jaar)
Daarnaast hebben we voor de avontuurlijke kleintjes levensgrote spellen en een speeltuin waar ze kunnen klimmen en klauteren.

Zonder brunch reservering kunnen de kinderen natuurlijk ook knutselen met de Paashaas en Paaseieren zoeken. Wel graag van te voren aanmelden zodat we hier rekening mee kunnen houden. Aanmelden kan via wallies@de-waldhoorn.nl

Het knutselen met de Paashaas vindt plaats naast De Waldhoorn bij Wallies.
Uiteraard valt er ook iets leuks te winnen voor degene die de meeste eieren heeft gevonden!

Reserveer hier voor de Paasbrunch


Paas High Tea

Ben je in het Paasweekend in Otterlo met een groep? Reserveer dan een Paas High Tea! Een arrangement met diverse theesoorten, aangevuld met heerlijke zoete en hartige hapjes, waar mogelijk met gebruik van lokale en huisgemaakte producten. De Paas High Tea is te reserveren vanaf 2 personen tussen 13:00 en 15:00. Ben je met een groep van meer dan 9 personen stuur dan een mail naar reserveringen@de-waldhoorn.nl. We reserveren een tafel in ons Veluws restaurant, mocht er bij aankomst een plekje vrij zijn op ons terras, dan kan je daar uiteraard plaatsnemen.

Paas High Tea: 29.9 p.p.

Reserveer hier voor de Paas High Tea


Paas Shared Dining

Speciaal voor het Paasweekend hebben de chefs het Shared Dining menu omgetoverd tot een uitgebreid 3-gangen Paasmenu.
Een menu met voor ieder wat wils. Een 3 gangen diner met verschillende gerechtjes op tafel. Verrassend, creatief en smakelijk! De shared dining is alleen te bestellen per tafel, alleen mogelijk met maximaal 1 allergie of dieetwens en vanaf 2 personen. Heb je vragen of wil je reserveren voor een groep met meer dan 9 personen? Stuur dan een mail naar reserveringen@de-waldhoorn.nl
We reserveren een tafel in ons Veluws restaurant, mocht er bij aankomst een plekje vrij zijn op ons terras, dan kan je daar uiteraard plaatsnemen.

Paasdiner: 39.5 p.p.

Reserveer hier voor de Paas Shared Dining