Loading
Hap en Traproutes

Hap & Trap routes

De Hap & Traproutes zijn verkrijgbaar bij De Waldhoorn. Onze regiospecialist zette 7 verschillende routes uit. Elke route start bij De Waldhoorn met een kop koffie en appelgebak. Daarna stap je op de fiets. Onderweg zijn er 2 pauzes. De eerste keer ontvang je een lunch. Op de tweede locatie krijgt u een voorgerecht. Alle routes eindigen weer bij De Waldhoorn. Hier geniet je van een hoofdgerecht naar keuze.

Kosten: vanaf 35.00 euro per persoon

wandelschoenen-750x410

Hap & Stap route

De Hap & Stap route is een complete middag uit met wandelingen door het prachtige landschap van de Veluwe en de dorpskern van Otterloo. De route is verkrijgbaar bij De Waldhoorn. Onze regiospecialist heeft deze route speciaal uitgezet voor de wandelaars onder ons. De route start bij De Waldhoorn met een kop koffie en gebak. Daarna maak je een wandeling van 1.5 uur en stop je voor een lunch bij De Waldhoorn. Vervolgens maak je weer een wandeling van 1.5 uur en eindig je met een heerlijk drankje en een borrelplank weer bij De Waldhoorn.

Kosten: 25.95 euro per persoon

Wildtocht

Wildtocht (fietsen of wandelen)

Wild kijken? De Waldhoorn organiseert tochten met de Regio Gids van Otterlo. Stap op de fiets of wandel ’s avonds door de bossen van Otterlo. De kans dat u oog in oog staat met een wild dier is vrijwel 100%. Uiteraard sluiten we iedere tocht af met een drankje in De Waldhoorn. Het vertrekmoment is altijd 2.5 uur vóór zonsondergang. De duur van de tocht is ongeveer 2 uur. Reserveren bij de Regio Gids via 06 – 106 365 13

Kosten: 7.50 euro per persoon

klompenpad

Klompenpad

Wandelen door het boerenland en bos. Langs boerenerven, over heide en stuifzand in het prachtige buitengebied van Otterlo. Het Eeskooterpad brengt rust, kleinschaligheid en de combinatie van natuur en landschap. De Waldhoorn is het start- en eindpunt van deze sfeervolle wandeling. De route is 15 kilometer. Camping De Wije Wereld is een ideaal pauzemoment. Na afloop wacht er bij De Waldhoorn een speciaal Otterlo’s plankje voor 2 personen met lekkernijen en een glas lokaal bier.

Kosten: 8,75 euro per persoon

Imker

Imkerworkshop

De Waldhoorn maakt zijn eigen honing! Onder begeleiding van een ervaren imker maak je in 90 minuten kennis met de geheime wereld van de bijen. En natuurlijk proef je lekkerste honing. De workshop is inclusief een pot Otterlose honing en gebruik van uitrusting.

Kosten: 22,50 euro per persoon.

Huifkar voor de Waldhoorn

Huifkartocht

Lekker ontspannen en tegelijk een leuke activiteit beleven? Maak dan een mooie rit met de huifkar door de Veluwse bossen en over de heidevelden. De tocht duurt 1 uur en is uit te breiden met een picknickmand boordevol Veluwse lekkernijen en een drankje. De huifkartocht is te reserveren voor minimaal 10 personen. Minder deelnemers is mogelijk in overleg.

Kosten: 12.50 euro per persoon
Extra kosten picknickmand: 7.50 euro per persoon

Klimbos

Klimbos Simia

Een spannende activiteit voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Een ware hoogtebelevenis tussen de bomen. Ideaal voor een groep vrienden, familie of gewoon met z’n tweeën. Je klimt 2,5 uur. Andere mogelijkheden en een passend aanbod in overleg.

Kosten:
Volwassenen                    17,00 euro
Kinderen 13 t/m 17        15,00 euro
Kinderen van 8 t/m 12  13,00 euro

Schietworkshop

Schietworkshop

Schieten met een luchtdrukpistool of –geweer onder begeleiding van instructeurs van schietvereniging Willem Tell. In de schietkelder van De Waldhoorn mik je met een groep vanaf 10 personen op de roos. Deze schietworkshop van 90 minuten is alleen te reserveren in combinatie met lunch of diner.

Kosten: 10,00 euro per persoon

Big 5 Wild Expeditie

De big 5 wandeling in combinatie met een schietworkshop en wild diner!

De vijf meest indrukwekkende grote bewoners van de Veluwe kan je 365 dagen per jaar zien. Tijdens deze wandeling zetten we onze ‘Big Five’ even in het zonnetje. Deze beelden zijn gemaakt door kettingzaagkunstenaar Thomas Weijenberg. Het bijzondere aan deze beelden zit hem in de details. Het hout is zo bewerkt dat de beelden natuurgetrouw en nagenoeg op ware grootte zijn.

De activiteit start met de big 5 wandeling waarna je in het restaurant een drankje ontvangt. Daarna krijg je onder begeleiding een schietworkshop waar je schiet op kaartjes waar de big 5 op afgebeeld staat. De activiteit sluit je af met een heerlijk wild diner!

Neem contact op via de chat, mail of telefoon voor vragen. Alternatieven qua tijd en diner zijn mogelijk.

De Big 5 Expeditie is te reserveren vanaf 10 personen

Kosten: 47 euro per persoon