Loading

SAY YES

Ringen website

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd!

Eén van de eerste dingen die jullie moeten regelen is natuurlijk de locatie. In de gemeente Ede heb je meerdere locaties waar je kunt trouwen. Het is belangrijk dat je de locatie kiest die het beste bij jullie past. De Waldhoorn is een top locatie voor een gemoedelijke en laagdrempelige bruiloft. Ben je niet op zoek naar een kasteel maar een kleinschaligere, intieme bruiloft dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Locatie

Ringen website

De Waldhoorn, al meer dan 200 jaar een familiebedrijf. Wat begon als pleisterplaats voor doortrekkende reizigers ontwikkelde zich tot veelzijdig trefpunt voor liefhebbers van natuur en cultuur. Met respect voor het verleden heeft De Waldhoorn zich ontwikkelt als een echt Veluws restaurant met een prachtig modern terras. Achter De Waldhoorn bevinden zich nog 2 zalen waar vergaderingen, teambuilding, groepsactiviteiten, partijen en bruiloften worden gehouden.

De zalen zijn eigentijds met een Veluwse uitstraling wat perfect bij de omgeving aansluit. Aangrenzend een privé terras met rustgevende tuin waar de ceremonie wordt gehouden. Als binnen optie voor een bruiloft maken wij gebruik van het Schietlokaal. Dit is een mooie knusse en rustige ruimte waar de plechtigheid kan worden gehouden.

Voor het proost moment, taart moment en de receptie is het aangrenzende terras een perfecte locatie. Met slecht weer kan dit worden verplaatst naar de Korenschuur. De Korenschuur en het Schietlokaal staan beide tot jullie beschikking tijdens de bruiloft. Qua diner zijn de verschillende ruimtes en het terras te benutten. Het diner kan bestaan uit een Veluwse BBQ, een 4 /5 gangendiner of een walkingdinner. De Korenschuur is de perfecte gelegenheid voor een mooi feest met statafels en aan de buitenzijdes banken voor de gasten die willen zitten. Waar in het midden een dansvloer wordt gecreëerd voor het grote dansspektakel.

Bruiloft Fotograaf & Bruiloft Videograaf

Ringen website

Herbeleef je dag zo vaak als je wilt! Een echte aanrader om jouw bruiloft vast te leggen is een fotograaf en videograaf. Wij hebben alvast voor jullie een aantal goede opties geselecteerd.

Fotograaf

Sunsfields fotografie: www.sunfieldsphotography.com/home

The Wedding Reporter: www.theweddingreporter.nl

Videograaf

Focuszfilm: www.focuszfilm.nl

De Veluwe als adembenemende fotolocatie

In de omgeving van Otterlo zijn er prachtige plekken die je nergens anders tegenkomt. Het mooie aan de Veluwe is het afwisselende landschap. Op deze manier kan je binnen een paar kilometer verschillende soorten foto’s maken. Bos, heide, stuifzand, water, natuurpark etc. Uiteraard is de zomer een prachtige periode om te trouwen, maar vergeet niet de lente en herfst met haar adembenemende kleuren.

Opties

Ringen website

Aardbeienboom

De aardbeienboom gebruiken wij voornamelijk bij de ontvangst van de dag gasten/receptie of bij het toast moment. Heerlijke verse aardbeien ondergedompeld in witte en donkere chocolade. Super lekker en origineel hapje voor op jullie bruiloft.

Decoratie

Een bruiloft vraagt om passende decoratie om de sfeer extra te verhogen! Het zijn vaak de kleinste details die de bruiloft afmaken. Bij ons heb je de mogelijkheid om alle decoratie en versiering geheel naar eigen wens zelf te regelen of wij organiseren het voor jullie.

Bloemen

Bloemen mogen eigenlijk niet ontbreken op een bruiloft. Ze zijn mooi, geven direct een romantische sfeer en ze bestaan in elke gewenste kleur. Denk bij bloemen op je bruiloft niet alleen aan een mooi bruidsboeket maar ook grote bloemstukken op pilaren bij de ceremonie en centerpieces op de dinertafel in de kleuren van het bruiloftsthema. Wij werken samen met bloemist: enjoybeautyflowers, zij zorgt voor de aankleding qua bloemen in en om het restaurant. Kleed je de ruimtes liever aan met je eigen gekozen bloemist dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Bruidstaart

Uiteraard maken wij als restaurant onze eigen overheerlijke bruidstaart. Je kunt kiezen voor één grote bruidstaart, maar ook voor een kleine bruidstaart voor het aansnijd moment en voor de gasten kleine verschillende soorten patisserie die wij zelf maken. Meerdere medewerkers in het bedrijf hebben een banketbakkersopleiding of patisserie opleiding. In het 2e gesprek kunnen jullie zelf aangeven naar welke smaken jullie voorkeur uitgaat. Tijdens het proefmoment kunnen jullie zelf de uiteindelijke keuze maken in soort Bruidstaart.

Contact

Ringen website

Heb je nog vragen, wil je advies of een kennismakingsgesprek neem dan contact op met onze wedding planner. Stuur een mail naar communicatie@de-waldhoorn.nl of bel naar 0318-591239 en vraag naar Seerske Zwiers

Vrijblijvende afspraak