Search
Hap&stap de waldhoorn

Hap en Trap Veluwe

Onze Veluwe Gids heeft 7 verschillende Hap & Trap routes op de Veluwe uitgezet. Elke route start bij De Waldhoorn met een kop koffie en appelgebak. Daarna stap je op de fiets. Onderweg zijn er 2 pauzes. De eerste keer ontvang je een lunch. Op de tweede locatie krijg je een voorgerecht. Alle routes eindigen weer bij De Waldhoorn. Hier geniet je van een hoofdgerecht naar keuze. De Hap en Trap fietsroutes zijn verkrijgbaar bij De Waldhoorn. Reserveer hier alvast een plek online en ontvang de route op de desbetreffende dag bij De Waldhoorn.
Klik op de knop links om alle routes te zien die je kunt fietsen. Hier kan je alvast bekijken welke route jou het leukste lijkt.
 
Sommige Hap en Trap Veluwe routes van De Waldhoorn komen langs de IJzertijdboerderij in Wekerom, over het Nationale Park De Hoge Veluwe en langs het zendgebouw van Radio Kootwijk. Kijk ook eens bij de pagina Veluwe Tips. Bij elke tip staat beschreven welke Hap en Trap route hierlangs komt.
 
Let op: op de maandag zijn er wel routes te fietsen alleen zijn er een aantal restaurants gesloten. Wil je graag toch op de maandag fietsen neem dan even contact met ons op via 0318-591239 of via reserveringen@de-waldhoorn.nl Onze medewerkers zullen dan aangeven welke routes wel te fietsen zijn. Ook voor andere vragen kun je ons natuurlijk altijd bellen of een mailtje sturen.