Loading

Lunch en diner

Lokale, eerlijke producten vormen de basis van onze veelzijdige menukaarten. Wij serveren een compleet driegangenmenu, maar onze chef draait zijn hand niet om voor een stevige uitsmijter of huisgemaakte wafels.

De vier jaargetijden

De seizoenen zijn leidend in het restaurant van De Waldhoorn. Geniet van smaakvolle stoofpotjes in het najaar en grootmoeders erwtensoep in de winter. Of kom juist in het voorjaar voor een fris aspergegerecht of Veluwse geitenkaas met honing uit eigen bijenkasten in de zomer.
Het restaurant beschikt ook over een gezellige bar, gratis wifi en een ruime parkeerplaats.
Stoofpeertje

Streekmenu

Bij De Waldhoorn presenteren wij een menu voor ieder wat wils. Wij beloven een Veluwse ervaring door toevoeging van lokale gerechten en producten in een sfeervol restaurant met welgemeende gastvrijheid.

Lunch Wafels

10.50

Salade geitenkaas

12.95

Runder Pannegies

18.95

Reserveer een tafel

Reserveren is altijd aan te raden, vooral in de weekenden en vakantieperiodes. Mocht een tijd en of datum niet beschikbaar zijn, neem dan even contact op via 0318-591239. Dan zal ons personeel kijken of er nog een mogelijkheid is voor een tafel. Daarnaast breiden wij uit naar de Korenschuur wanneer het restaurant vol gereserveerd is, dus mogelijkheden genoeg!

Voor groepen of een dagje uit met vrienden of familie inclusief lunch/diner graag even telefonisch contact opnemen. Op deze manier kunnen wij je wensen doorspreken en de meest bijpassende optie vinden.

Ook kan je bijzonderheden zoals allergieën, honden, verjaardagen, rolstoel etc. aangeven bij het online reserveren, bediening en keukenpersoneel zijn hier dan alvast van op de hoogte en kunnen je op deze manier een perfecte avond bezorgen.

Restaurant

Restaurant

Korenschuur