Loading

Lunch en diner

Lokale, eerlijke producten vormen de basis van onze veelzijdige menukaarten. Wij serveren een compleet driegangenmenu, maar onze chef draait zijn hand niet om voor een stevige uitsmijter of huisgemaakte wafels.

De vier jaargetijden

De seizoenen zijn leidend in het restaurant van De Waldhoorn. Geniet van smaakvolle stoofpotjes in het najaar en grootmoeders erwtensoep in de winter. Of kom juist in het voorjaar voor een fris aspergegerecht of Veluwse geitenkaas met honing uit eigen bijenkasten in de zomer.
Het restaurant beschikt ook over een gezellige bar, gratis wifi en een ruime parkeerplaats.
Stoofpeertje
terras met kees

Zonnig terras

Het terras van De Waldhoorn is ruim, mooi beschut en beschikt over meerdere parasols inclusief verlichting en heaters. Natuurlijk is er voor fietsers de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden.
Voor de kinderen is er een speeltuin van natuurlijke materialen – met uitzicht op een weilandje met boerderijdieren. Natuurlijk serveert De Waldhoorn ook verantwoorde kindermenu’s.

Streekmenu

Bij De Waldhoorn presenteren wij een menu voor ieder wat wils. Wij beloven een Veluwse ervaring door toevoeging van lokale gerechten en producten in een sfeervol restaurant met welgemeende gastvrijheid.

Lunch Wafels

10.50

Salade geitenkaas

12.95

Runder Pannegies

18.95

Reserveer een tafel